Kære forældre

I forbindelse med jeres barns deltagelse i CPAP-studiet vil vi gerne invitere barnets mor til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse. Målet med undersøgelsen er at belyse om den ene CPAP afviklingsmetode anledning til mere bekymring hos moderen sammenlignet med den anden.

Undersøgelsen består af to spørgeskemaer; et forud for at jeres barn starter CPAP afviklingen, og et når barnet kommer til kontrol ved det forventede terminstidspunkt. Spørgsmålene omhandler primært, hvordan moderen har det netop nu samt generelt. Svarene vil kun være tilgængelige for forskerne bag undersøgelsen, og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og anonymt.

Det vil tage ca. 10 minutter at besvare 1. del af spørgeskemaet og ca. 5 minutter at besvare 2. del.

Med venlig hilsen

Christina Friis Jensen, læge og projektansvarlig

 

Hvis dit barn deltager i CPAP studiet og endnu ikke har påbegyndt CPAP afvikling, så tryk på nedenstående link for at deltage i undersøgelsen

CPAP studiet spørgeskema 1. del

Hvis dit barn deltager i CPAP studiet og kommer til vejning ved terminstidspunktet så tryk på nedenstående link for at deltage i undersøgelsen

CPAP studiet spørgeskema 2. del

 

Tilmeld dig opdateringer

Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg via e-mail. Du kan altid afmelde dig igen.

Kontakt

Christina Friis Jensen, projektansvarlig læge
Perinatal Epidemiologisk Forskningsafsnit, Børneafdelingen
Palle Juul-Jensens Blvd. 99
8200 Aarhus N
Tlf.: 7845 3407
Kontakt